De binnenkant van uw huis, ziet u het vaakst. Het beschermt u en uw familieleden en geeft ook comfort en sfeer. Vreemd eigenlijk dat niet meer mensen ook voor het binnenschilderwerk een specialist vragen. Wij weten waarom u dat wel zou moeten doen!

Binnen goed, is buiten best!

Het klinkt misschien een beetje raar, maar de kwaliteit van het buitenschilderwerk, die warme jas, wordt voor een groot deel bepaald door de kwaliteit van het binnenschilderwerk. Dat heeft met de vochthuishouding te maken. In huis is het vochtgehalte van de lucht bijna altijd hoger dan buiten. Als de aansluitingen van uw kozijnen, binnen, dan niet goed zijn, zoekt het vocht via die naden een weg naar buiten. Hierdoor kan een perfecte verflaag buiten, door de naden binnen, worden weggedrukt. De vakman ziet dat en kent de oplossing. Goed binnenschilderwerk.

Het oog wil ook wat.

Zijn alle muren wit, het plafond ook en de kozijnen crème? Dan bent u misschien familie van Jan des Bouvrie of u heeft behoefte aan een kleuradvies. Want met kleur bereik je zoveel meer!

Maak van uw muur een statement, geef die wand diepte en dat hoekje sfeer. Je bereikt het allemaal met een gedegen kleuradvies. Afgestemd op uw interieur, uw smaak en met een beetje lef van ons. Want kleur moet je durven. Kleur spettert, verwarmt en geeft dimensie aan de ruimte. Een fantastisch spel wat we graag met u spelen. Want spelen met kleur is spelen met licht en sfeer.

Vakmensen hebben verstand van kleur en de vakvrouw van Schilderwerken Rheden heeft er ook nog gevoel voor. Dat maakt de kleuradviezen van Rian van Kleef zo bijzonder. Het is niet alleen verantwoord, maar het leeft ook. Geef Rian de ruimte en u beleeft uw huis anders. Prettiger, meer eigen, uitgesproken. Dus weg met het functioneel wit, kies voor kleur! Vraag ons kleuradvies en een begroting voor uw binnenschilderwerk.

Vraag vandaag nog een offerte aan.