Buitenschilderwerk

De verflaag is het jasje van uw huis. Met een goede jas, is uw huis klaar voor de winter. Maar wat als die jas hier en daar versleten is? Dan hebben wind en regen vrij spel. Met alle nare gevolgen van dien, vooral als u er niet snel bij bent.

Verf geeft niet alleen kleur aan uw woning, maar ook bescherming. Laat daarom op tijd uw woning inspecteren. Dan weet u zeker wat uw huis nodig heeft om er warmpjes bij te staan. Schilderwerken Rheden maakt graag een inspectierapport en een offerte voor de benodigde werkzaamheden. Vraag het ons.

De voordelen van een vakman bij uw huis zijn duidelijk.

Wie weet er alles van laagdikte, beschermingsfactoren en UV-bescherming? Uw vakman van Schilderwerken Rheden. Een vakman die bij ons overigens een vrouw is. Met Rian van Kleef wordt uw woning grondig doorgenomen en weet u daarna exact wat de status van het onderhoud is. De beste basis voor een goede offerte of onderhoudsplan.

Ze kijkt naar de kitnaden, beoordeelt de ondergrond en bepaalt of er gestopt en gegrond moet worden. Werkzaamheden die u overigens exact omschreven per onderdeel op uw offerte terug leest. Zo weet u waar het geld blijft én de kwaliteit, als de glanzende deklaag het schilderwerk afmaakt. Een glanzende afwerklaag waar u, net als op de andere werkzaamheden, de volledige AF-garantie op heeft. Want Schilderwerken Rheden is natuurlijk AF erkend.

Vraag vandaag nog een offerte aan.