Wat durft u binnen en hoe staat het buiten?

De juiste kleur is niet altijd gemakkelijk te vinden. Vraag daarom advies aan Rian van Kleef, haar gevoel voor kleur kent nauwelijks grenzen.

Neem nu de kleurkeuze voor de buitenzijde van uw pand. Hoe groter het te kleuren vlak, des te sterker komt de kleur naar voren. Wie dus een buitenmuur in een tint wenst, kiest snel drie tinten te zwaar. Met Rian overkomt u dat niet. Zij weet het effect van kleur op een groot vlak en vertaalt uw wens naar de juiste tint.

Binnen kan meer.

Dat muurtje in lekker fel oranje, een sterrenhemel als plafond of die wand in golvend geel. Binnen zijn de mogelijkheden totaal anders. Daar bepaalt uw smaak en de inrichting de kleurkoers. Lekker fel, gedurfd gevlekt, klassiek of juist modern. U zegt het maar en Schilderwerken Rheden zet de kleurkoers uit.

De gevolgen zijn geheel voor onze rekening. Verbaasde gezichten, waardering voor uw smaak en vooral een geheel nieuwe kijk op uw interieur. Alles komt er anders uit te zien. Er komt meer leven in en die sfeer…. Kleur doet ook wat met de ruimte beleving. Durf die stap eens te zetten en vraag onze kleurspecialiste om een eigenwijs advies.