In de periode van 1 november tot en met 31 maart krijgt u bij Schilderwerken Rheden 10% korting op al uw schilderwerk!

De voordelen van een winterschilder

Waarom zou u een schilder juist in de winterperiode inschakelen? Een winterschilder biedt veel voordelen ten opzichte van reguliere schilders:

  • Een winterschilder kan snel aan de slag: Doordat er in de winter minder klussen zijn voor onze schilders, zijn zij sneller beschikbaar om uw schilderwerken onder handen te nemen. Dit houdt in dat er dus geen lange wachttijden zijn. U kunt in een mum van tijd genieten van uw perfect geschilderde woning.
  • Profiteren van korting: U wilt uw woning laten schilderen? Dan wilt u natuurlijk de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Een winterschilder maakt dit mogelijk, dankzij onze korting van 10%. Deze korting is geldig van 1 november tot en met 31 maart. Kies voor de meest betrouwbare en ervaren specialist en profiteer tegelijk van de beste korting.
  • Uw woning is klaar voor de zomer: In de zomer geniet u het liefst volop van uw prachtige woning en tuin. Wilt u in deze periode niet bezig zijn met het schilderwerk? Schakel dan een winterschilder in om uw woning zomerklaar te maken, en ga zonder zorgen het lekkere weer tegemoet.

Een winterschilder voor uw binnenschilderwerk

Voor het binnenschilderwerk zijn weersomstandigheden niet van belang. Onze winterschilder kan dus zonder problemen aan de slag, maar u profiteert wel van een interessante korting. Houd er wel rekening mee dat het verstandig is om uw woning tijdens het schilderen goed te laten luchten door de ramen en deuren open te zetten. Hoewel schilders binnenshuis werken met een verf op waterbasis, een bijna geurloze verf, is het alsnog prettig en gezond om uw woning tijdens het schilderen te voorzien van frisse lucht.

 

Een winterschilder voor uw buitenschilderwerk

Vroeger was het geen optie om de buitenkant van uw huis te laten schilderen in de winter. De weersomstandigheden waren hier simpelweg te slecht voor. Tegenwoordig maken onze schilders gebruik van een speciale verf in de winter die geschikt is voor buitenschilderwerk bij lage temperaturen.  Daarnaast beschikt Schilderwerken Rheden over materialen waarmee wij het schilderwerk, indien nodig, af kunnen schermen. Het is dan ook geen enkel probleem meer om uw buitenschilderwerk te laten uitvoeren in de winterperiode. Alleen bij vrieskou en extreme weersomstandigheden kunnen onze schilders buiten niet te werk gaan.